+30 6945741010 • 2243061491 ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ galini.nk@gmail.com

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε τυχόν απορίες και ερωτήσεις σας. Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να απαντήσετε στην ερώτηση ασφαλείας με την πράξη, διαφορετικά το μήνυμά σας δεν θα σταλθεί. Ευχαριστούμε.

Επικοινωνία

2 + 12 =

Στοιχεία επικοινωνίας

Studios Galini
Μαλτεζάνα Αστυπάλαιας
T.K. 85900
Τηλ: 2243061491
Κιν: +30 6945741010
Υπεύθυνος: ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Σχόλια πελατών μας

Κλείσαμε δωμάτιο μέσω τηλεφώνου, πολύ εξυπηρετικός ο κύριος, όταν μπήκαμε στο δωμάτιο, ήταν αυτό ακριβός που μας περιγράψανε στο τηλέφωνο. Καθαρότητα, ησυχία, και εξυπηρέτηση. Ότι ακριβός χρειαζόμασταν με την σύζυγο μου για τις διακοπές μας.
Γιώργος και Φαίη
Κλείσαμε το δωμάτιο μέσω του site. Μας κάλεσαν στο τηλέφωνο για τα περαιτέρω. Μας ενημέρωσαν για τα δωμάτια και τις παροχές, όπως επίσης και για τις αποστάσεις. Πολύ εξυπηρετικός ο κύριος στο τηλέφωνο. Το δωμάτιο ήταν ακριβός ότι περιμέναμε να βρούμε. Πολύ καλή τιμή, καθαρό και… Read more
Γιάννης και Σοφία
Η καθαριότητα σε όλο της το μεγαλείο με όλη την σημασία της λέξης. Καταπληκτική φιλοξενία και φιλικό περιβάλλον που σε κάνει αν μπορείς να μην φύγεις ποτέ. Άριστα δωμάτια του με όλες τις απαραίτητες παροχές, ειδικά το wi-fi πάει σφαίρα.
nick kokkinis